Post by sarabpadense on Feb 5, 2022 4:20:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad Dex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad Dex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler puan arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Mad Dex 2022 version ▞▞▞
iPhone Xs Pro Max kullanıcılarını indirdiğimden beri hemde diğer uygulamalar kasmaya başladı sildiğimde kasma tavsiye etmem
İyi ama oyun çok zor
Mad Dex อาร์เคด oak
Oyuna o kadar ki leveler asla geçilmiyo hele 30 ve 40 zorkıncı leveler çok zor 1 yıldızı bile haketmiyor 00000
Bu oyun harika!!
Bu çılgın bir öfke oyunu!!
çok güzel ve internetsiz tavsiye ederim
Vakit geçirmek için ideal bir oyun.İyi bir oyun yapmışın ellerine sağlık
Aslında oldukça iyi bir oyun ve kolay değil ki bu iyi bir şey.
Çok gıcık hepsun
40 bossu biraz guc bombaları güdümlü üzerinde yaratılmayan yapay zekayla kapis gibiyim hareketlerimi tahmin ediyorsunuz 3 yapmayın yenemedim
kaç kere bitirme puan ama büyük güzel bazı bunu zor 2. yi oyunu aslında basit bir şekilde tam olarak bunu yapmak 2. zor bulmak zor
Bu süper et çocuğunun bir kopyası
Belki ülkezsiniz ama benim skorum gerçekten 28.463. Oyunda 2 gündem oyunu ve bu 3. Bitirişim.
Mad Dex Arcade axj
Tamam oyun ama gerçekten kötü lvl tasarımları 3 yıldız max#lol
Mad Dex არკადული iod
Mad Dex Arcade ufd
Çok güzel değil ama internetsiz oynabilir
3 sorunum var , birisinıcık şap sap ses sestım be ya damdanlardan, bije bomblar çok fazla amallullur ama çok iyillurooolacaklarım de ölcücülerddçoooooooooooooooöööörööooooooooook gggggggggzzzzźzzzzzzzzl ölcüülerddçoooooooooooooöööörööooooooooook gggggggggzzzzźzzzzzzzzl ölcüülerddooooooooooooooöööörööooooooooook gggggggggzzzzźzzzzzzzzl ölcü
Kötü ayarlanmış kontroller nedeniyle oyun çok acı çekiyor.
Skullgirls: RPG de Luta Ação tax
Çok güzel bir oyun ilk 9.levele geldim. Bu oyunu yüklemenizi tavsiye ederim.
Kontrolleri gerçekten beğenmedim
Çok fazla ekleniyor, "zorlu bir oyun" olduğunu söyledi çok zor değil 7. seviyeyi geçemiyorum sevmiyorum
4 verdim begendim
çok güzel bir oyun ama gelistirilebilir reklamlar çıkıyor diyenleri dinleme yin reklamı ana gündesaniz wifiyi kapatip oyna oyun biraz zorlanır ama merak etmeyi düşünmeden alisiyorsunuZ (kendini oyununu bitirerek kendini göster) oyun çooook zor diyenlere bakmayin zor olmasaydi eglencesi olmazdi. (beni dinlemek oyunuyla 2 3 kez bitirdiğim için herkesi anliyorum)
Bu oyun hayret verici, ister mutlu ister kızgın olabilirsiniz Bu oyun sizi gerçekten kazanmaya heveslendirebilir.
Bir kere 1. leveli geçince 2. levele gelmesi gerekiyor ama 2. level parayla alınıyor tavsiye etmem
Çok zor imkansız bir bölüm var geçilmiyor yani bitmiyor puan bile yapılmamış😵
Oyun harika bu oyunu sonra oğul sıkıldım birkaç ay sonra oynadım bir süre boyunca Mad Dex 2'ye geçtim emin olun o da çok harika bu oyun çok güzel.Benim ablam çok oyun seçmedir .Bu oyunu onam ve çok yani çok sevdiniz. olsa 100 puan bile verirdim ama değil. ⭐⭐⭐🌟🌟
Şimdiye kadarki en iyi oyun. Bu oyunu asla indirmenizi veya oynamanızı önermiyorum
Tabletimde 1. Bölümünde zıplaması
Harika bir oyun bu oyunu en çok bekletme hayatım boyunca oynadım. Ayrıca lütfen güncelleyin 😫🙏🙏 Size yalvarıyorum 🙇lütfen çünkü bu oyunu seviyorum. İyi günler 😄.
Güzel bir oyun ama her yanimda bir değil iki tane reklam çıkıyor ah ! Şu reklamlar olası reklamlar beni çok sinirlendiriyor
Oynamak için güzel bir oyun ama son aşama çok kolay keşke bir boss daha koysalardı ama diğer aşamalar o kadar zor ki oyunu silmek gibi hissedeceksiniz ama sevdiğim şey orta patron bunu beklemiyordum
Sağlam oyun. Çok heyecan verici ve oyun neredeyse acı verici bir şekilde zorlu. Kesinlikle eziyet isteyenler için. Hata yaptığınızda adil olan bir canlandırma sistemi var. Karakter kaplamaları çok pahalı değil ve elde edilmesi nispeten kolay. "Kan" efektleri oldukça havalı. Kesinlikle tavsiye ederim... Düzenleme: oyun müziği ekleyin
7 inci bölüm çk zor
Mad Dex Arkādes spēles hclb
Eğlenceli ama bariz bir et çocuğu kopyası. Mücevherler için döndürme makinesi de hileli. 2'nin tam ortasından başka bir şey alamadı.
Arkadaşlar bu oyun super mead boy un çakmasıdır amaa oyun pek iyi çakma olduğu için için ay oyunamayayım demeyin Rastgele kskdjdkdjdjinıhkjkhjghgjıhıhlhuljkhyflnyfkbkhkhıhuhıhhyuhıhjgogougğjjpvotfohcphpholhohljkjlkkkokhp
Bu, 5 yaşımdan beri sevilen temel bir oyundur.
Mad Dex Pelihalli zwqr
Çok güzel bir oyun
Kanka
Tamam ve kesinlikle bir süper et çocuğu klonu